Byggsöndag!

Idag bygger Markus på den timrade bastun på stenen. Med sig har han sin far som kommer och hjälper. Att bygga själv där uppe är en utmaning. Just nu har vi bara en stege upp. Men snart byggs trappan, då blir det lättare och går framförallt fortare. Det är tur vi har familj som stöttar oss och hjälper till så vi får bli klara. Bastun ska sen användas som visningsbastu för vårt företag,  så den behöver bli klar. Så vi kan rikta in oss helt på skärrgårdsudden och vårt kommade Bech house. Kul med många projekt samtidigt, men givetvis en utmaning. Och tiden, det finns ofta så lite tid. I alla fall inom byggbranchen!

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-