Byggardag

Idag har Markus byggt invändigt på bastun, just nu förbereder han innertaket där isoleringen ska vara. Under tiden Clara sov i vagnen så var jag och hjälpte till med att såga brädor. Här är lite bilder från utsidan, det kommer vara en veranda längst med bastun, även också på framsidan där man har bäst utsikt mot vårt hus och mot älven. Såklart ett ordentligt staket med plexiglas. På långsidan ska jag ha långa bänkar där man kan sitta och sola och på framsidan små nätta möbler och sitta i efter man har bastat.

Badtun ska en dag invigas med champange och klipp av band. Tar vi oss igenom detta bygge utan att ha ramlat ner från stenen, genomgått dagar i bygget med snöstorm, regn och dragit tunga stockar upp för stenen jag då ska jag fira med mina byggare/familj/grannar och vänner ordentligt. Jag längtar efter att bjuda in grannarna på bastubad, det har tvingas trots allt höra på allt hamrande under en lång tid. Så när det är klart ska det firas, det ska jag se till!

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-