Bastu åt kund färdig!

Badstuprojekt av en sexkantig bastu färdigt. Vår kund i Jäckvik var väldigt nöjd med den timrade badtun. Vi träffade honom under påsk när vi själva var på fjällsemester. När vi kom dit var hans vänner och bastade och det rök från skorsten. Jag passade på att ta några bilder. Jag var aldrig själv med under bygget i Jäckvik men jag har sett stock för stock byggas hemma hos innan den sen fraktades dit. Roligt att få se den på plats och kunna bocka av detta projekt som färdigt. Invändig är det byggt högt i tak med spotlights och fina möbler för relax efter bastubadet. Till sommaren ska kunden själv måla runt fönster och göra det sista på utsidan som är kvar. Mest målerijobb, sen är det bara basta i många år framöver!

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-