Den amerikanska  timmerstugan

Det är lätt att glömma, de dagar om året då snön vräkte ner en lördagsmorgon och man måste ändå dra sig upp och fara och forsätta på bygget. När sängen är så där skön att man hellre vill lägga sig tillbaka och ta dagen med ro. Men om viljan finns där, målet, drivkraften så brukar man ro i land det mesta. Även dagar som dessa, då snön vräker ner.

I vårt företag bygger vi tre visningsobjekt. En amerikansk stuga, en bastu och sen även ett bech house. Alla objekt är olika, med egna mål och egna framtidsdrömmar hur dessa kommer bli. Men det bästa äv allt är att vi får göra det som ett familjeprojekt. Idag var jag och såg min bror snickra, jag är glad av att se han så engagerad att få den färdig.

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-