Titt in!

Jag tänkte visa invändigt ur min BESTÅ lösning som jag gjorde igår. Här har jag inrett för en kvinna i 30-års åldern och beställningen var ett sideboard som man har i ett sovrum av vår serie BESTÅ. Tanken är att här förvarar man extra sängkläder, filtar, förvaring för småsaker men även för smycken och smink. Lösningen blev inredd med lite mer lyxig känsla med gulddetaljer. Det blev fint tillsammams med korallfärg och beige som väggfärg. Jag har dessutom gjort grovjobbet innan, spacklat, slipat och målat. Annars har vi lyxen att våra hantverkare gör detta. Men i brist på tid så gjorde jag denna gång allt själv. Kul men enkelt projekt!

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-