Imorgon är vi i mål!

Var tanken...Men projektet har varit stort och vi har riktigt kämpat för att hinna klart. Så få se om vi hinner öppna upp hela BESTÅ-studion imorgon. Känns som hela IKEA Haparandas personal varit inblandat. Stöttat och hjälpt till, sådana här projekt tar mycket på krafterna, men vilken enorm drivkraft från många. Det är alltid kul med stora projekt. Det störa projektet jag har varit med om på IKEA var METOD på köksavdelningen. Det blev 6 veckors planering, många resor till Älmhult och sen slutbygge i över en månad.

Imorgon har jag 5 dagar kvar att jobba, jag känner mig nästintil tom. Nu ska jag lämna mina kollegor igen. Även om föräldrarledigheten är fantastisk härlig kommer jag sakna detta som jag brinner för. Inreda, styla, driva projekt och bara vara en i inredningsgänget på IKEA. Välj ett jobb du brinner för, det ger dig energi till att utvecklas men även ett leende på läpparna varje dag du far till jobbet!

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-