Hall-lösning BESTÅ

En ny vägglösning av serien BESTÅ som är ritad och planerad av mig och sen stylad av mig och min fina kollega Frida. Här visar vi en lösning för hallen, med vitlaserad ek av BESTÅ-skåp. Tapeten finns på Colorama och är deras egna serie. I verkligheten känns den som jeanstyg, riktigt härlig och fin att ha i en hall. Vi har använt två nya spelgar från IKEAS sortiment SKOGSVÅG, riktigt fina att ha tillsammas. Om jag hinner ska jag visa det sista väggarna vi byggt upp i helgen. För nu ska jag sätta mig ner och rita på vår vinsningsstuga till vårt företag Timmerdesign. Dottern har somnat så det gäller att ligga i under kvällarna. Sen blir det god natt! Trevlig helg!

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

-

-