BESTÅ-Sovrumslösning

En bild tagen en bit ifrån på min sovrumslösning av serien BESTÅ. I det andra inläggen här nedanför kan du läsa tanken bakom Kombinationen. Finns att se "live" på IKEA Haparanda imorgon, då öppnar vi upp kompakten med andra fina väggkombinationer av serien BESTÅ.

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-