BESTÅ-Sovrumslösning

En bild tagen en bit ifrån på min sovrumslösning av serien BESTÅ. I det andra inläggen här nedanför kan du läsa tanken bakom Kombinationen. Finns att se "live" på IKEA Haparanda imorgon, då öppnar vi upp kompakten med andra fina väggkombinationer av serien BESTÅ.

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-