Sovrumslösning-BESTÅ

Idag gjorde jag färdigt min sovrumslösning av BESTÅ-stommar för förrvaring av sängkläder, smink, smycken och accesoarer man kan ha i ett sovrum. Tanken är att visa att produkten BESTÅ inte bara behöver användas för tv-lösningar utan kan även användas i andra samanhang som exempelvis i sovrummet som sideboard. Bestålösningen är riktad mot en kvinna och är modern i sin stilgrupp.

Färgen korall är målad som väggfärg tillsammans med beige upptill. Vita BESTÅ-stommar i två olika storlekar, 60 och 38 cm är kombinationen byggd av. Belysning OMLOPP spotar och DIODER list har jag använt för att få en bra belysning inne och under skåpen. Imorgon kommer fler bilder, väggfärgens NCS och en ny halllösning jag tänkte visa upp. Det var dagens arbete på IKEA. Ha en fin kväll!

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-