Nytt BESTÅ på IKEA

På fredag öppnar vi upp vår första renovering av kompakten för BESTÅ på avdelningen vardagsrum. Vi är ett stort team som jobbar med att hinna klart till fredag. Hantverkare, elektriker, visual merchandiser, interior designers, kommunicatörer, monterare och säljare är vi som jobbar med projektet. Så många olika människor med olika uppdrag för att få klart projektet BESTÅ. Vi har väldigt roligt tillsammans även om tempot är högt.

Jag jobbar som Interior designer på ytan och har hand om inspirationen. Det jag gör är att inreda med våra möbler och accesoarer som vi säljer på IKEA. Som sen ska ge inspiration till våra kunder. Just nu gör jag en hall-lösning och en sovrumslösning av möblerna BESTÅ. Resultatet får ni se imorgon. En av väggarna blir i korall och i en beige färg, ja kanske inte det vanligaste väggfärgerna att inreda med. Men fint kommer det bli, magkänslan säger då så.

I veckan har jag också fått gå in som hantverkare, första gången på tre år. Annars sköter våra hantverkare spackling, slipning och målning. Men i brist på för lite hantverkare hoppade vi inredare in och gjorde våra egna väggar. Det tog sin tid men kul har vi haft! Jag har lyckats att inte måla ner mina kläder, det är väldigt ovanligt!

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-