Somnarens bästa häng.

Måste väl vara eftermiddagsstunden, då man slår sig ner under en paviljong i en fåtölj efter en dag med solning på stranden. Synd att man inte riktigt hinner det när man har en 1,5 årig hemma som lärt sig gå/springa. Men tanken är fin.

Vår paviljong/relaxyta gjorde vi klar igår. Den är riktad till en äldre målgrupp och skulle vara modern i sin stilgrupp. Detta blev vårt resultat, en vägg med rosor och gröna växter. En oas för lugn och ro med sittgrupp med soffa och fåtölj. Imorgon har vi ett bra erbjudande på IKEA, nämligen LÄCKÖ karmstol. Under fredagen den 23/3. Pris: 299 :- (ord: 399:- ) Du hittar erbjudandet på IKEA Haparandas facebook eller instagram. Kvällens tips!

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-