Utekök

I sommras gjorde jag ett utekök hemma på vår altan. Den användes flitigt i somras. Vädret minns jag som igår. Varmt, underbart och nästan för varmt.

Ett utekök är extra kul när man kan stå ute och laga middag med sina gäster sittades brevid. Detta är en variant av ett utekök jag gjorde på IKEA i veckan. Med mer tradionell stil. Tillbaka till det svenska herrgårdsgula väggarna. Hemma har jag det svarta/vita lantliga. Det gillar jag bäst. Men denna variant skulle kunna flytta hem till mina föräldrar, där har der just det tradionella hergårdsgula!

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-