Utekök

I sommras gjorde jag ett utekök hemma på vår altan. Den användes flitigt i somras. Vädret minns jag som igår. Varmt, underbart och nästan för varmt.

Ett utekök är extra kul när man kan stå ute och laga middag med sina gäster sittades brevid. Detta är en variant av ett utekök jag gjorde på IKEA i veckan. Med mer tradionell stil. Tillbaka till det svenska herrgårdsgula väggarna. Hemma har jag det svarta/vita lantliga. Det gillar jag bäst. Men denna variant skulle kunna flytta hem till mina föräldrar, där har der just det tradionella hergårdsgula!

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-