Rosor röda.

I sommar blir det röda klätterrosor hemma hos oss. På vår svart/vita uthusvägg kan det bli rätt så häftig kontrast. Tillsammas med den gröna humlen som slingrar sig upp över hela väggen. Jag tror det kan bli fint.

Med mig ska jag rådfråga min granne Elsy, hon är expert på rosor. Jag måste ju få dessa små liv att leva, hela sommaren också. Jag blir nog en "tant" jag med en dag, som inte bara dödar min blommor utan helt enkelt får dem att blomma lika fint som min granne Elsy får. Har ni vägarna förbi Rian i sommar, kika in hennes blommor. Det är någon som vet hur man sköter om blommorna på bästa sätt. Huset missar ni inte. För hos henne blommor det alltid för fullt.

Denna blomvägg gjorde jag och min praktikant igår. Just för att våra kunder ska få inspiration till att sätta igång där hemma med sommarförberedelserna. Just nu har vi på IKEA mängder av olika lösningar för klätterväxter. Även nya fina krukor. Missa inte det!

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-