Matplats och Utekök i sommarbutiken!

Idag inrede jag färdigt ett utekök och en matplats i sommarbutiken på IKEA. Denna beställning planerade jag redan i Januari. Så det var kul att själv få inreda det klart. Det är en skandinavisk men mer traditionell stil jag utgåt ifrån. Så mer lantligt än avskalat. Jag är nöjd med resultatet trots att tidsplanen har varit tajt och jag har fått jobba i tempo 100. Imorgon ska jag börja med en blomsterkrans, sen fortsätter dagen med att inreda en balkong som hantverkarna byggt och efter det ett eftermiddagsmöte. Det var min dag i stora drag. Kika in på IKEA Haparanda om du vill se mer. Här har vi redan sommar!

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-