Välkommen vår!

Vädret ger nu så mycket förhoppningar. Man går runt och är sådär glad och längtat till vårens alla jobb i företaget men även att få fixa hemma på gården. Men innan allt jobbmässigt så ska jag njuta av en fjällsemester, en utlandsresa och sen en efterlängtad föräldrarledighet med lilla Clara. Jobbet på IKEA inreder jag vår sommarbutik just nu. Sen blir det två veckors jobb till och sen tar jag en paus från IKEAjobbet. Kom och titta på vår fina sommarbutik, den är värld att se.
Tvungen att visa den fina vårbild. I helgen firade vi fina Sandra som ska gifta sig i april. Denna bild blir man så där glad av, den ger en verkligen vårkänslor!

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

-

-