Sommarbutiken på IKEA

På fredag ska årets sommarbutik på IKEA stå klart. Det är jag tillsammans med min säljare Lisa som planerat ytan. Just nu inreder jag ett utekök med matplats. I måndags började vi att inreda en blomstervägg med rosor och en paviljong med soffor. Det är så kul att få inreda det man planerat för några veckor sedan. Få se det live! Så kika in på IKEA på fredag, då står hela sommarsortimentet färdigt!

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-