Snart startar vi bygget Bastu på sten

Efter påsk kör vi igång, med både bastu på sten projektet och den Amerikanska timmerstugan. Jag kommer börja planera tidsplanen för Bech house men även skicka in bygglovsansökan och göra klart elevationsritningarna och utvändig fasadsritningar. Så mycket händer till våren.

Just nu jobbar vi på med annat, intervjuvar plantörer till vårt andra företag Eliassonsskogstjänst och hugger i vår egen skog virke. Markus är även pappaledig och byter av mig nu i april. Då tar jag en tids föräldrarledigt från mitt andra jobb på IKEA som inredare. Så det är lite av varje som händer hos oss. Vi ligger inte stilla som säkert många tror utan vi jobbar på. Men det är tufft att ha två företag rullandes och massa projekt samtidigt. Men var sak har sin tid. När ritningarna är klar för vårt Bech House kommer vi visa dem här. Ha en fin tisdagskväll!

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-