Fler efterbilder på vår personalmatsal!

Här kommer det sista efterbilderna. Jag bad hantverkarna bygga en specialblomlåda som avskiljare mellan sofforna. Där satt jag växter och sen en list med ledbelysning som lyser upp växterna lite. Mer harmoniskt att sitta där nu och ta sin eftermiddagsfika. Sen blev det lite andra hantverksjobb som pelare och väggar som byggdes och målade mossgröna. Jag tycker om färgen mot allt det vita. Nytt och fräscht!

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

  • Madelene bodlund » Nu kör vi!:  ”Men oj vad spännande!! Måste ju komma och kolla!!”

-

-