Fler efterbilder på vår personalmatsal!

Här kommer det sista efterbilderna. Jag bad hantverkarna bygga en specialblomlåda som avskiljare mellan sofforna. Där satt jag växter och sen en list med ledbelysning som lyser upp växterna lite. Mer harmoniskt att sitta där nu och ta sin eftermiddagsfika. Sen blev det lite andra hantverksjobb som pelare och väggar som byggdes och målade mossgröna. Jag tycker om färgen mot allt det vita. Nytt och fräscht!

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

-

-