FÖRE-Personalresurangen IKEA

För några veckor sen fick jag en intedningsbeställning på vår personalresturang på IKEA. Den nuvarande kundresturangen hade fallit lite åt sidan det sista åren. Så det var tomt på väggar och fattades lampor och hela resturangen kändes så där oinspirareande att man knappt ville sitta där. Så det blev mitt uppdrag förra veckan att göra nytt. Med lite planering framför datorn körde vi sen igång för att sätta upp nya saker och inredning. Hur det blev visar jag i nästa inlägg. Men här får ni en före bild!

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-