EFTER- Ny och ljus personalresturang på IKEA

Resultatet av den nya resturangen i vår personalmatsal på IKEA. Jag hade inte så stor budget på projektet så jag sparade vissa möbler som var hela. Men ny färg på väggar, lampor, växter, textiler och accesoarer fick flytta in. En av väggarna, den längsta väggen i rummet blev vit. Just för att rummet skulle bli ljusare. Väggen där man sitter och fikar vid soffgrupperna blev ljus mosgrön. Textiltavlor med dämpand ljudisolerat tyg kom upp på den längre vita väggen. Mycket för att minska ljudnivån som annars är riktigt hög vid lunchtid. Växter och mattor togs in för att få mer ombonad och levande känsla. Tyckte resultatet blev bra utifrån min snäva budget. Kul även med fin uppskattning från alla hundratals kollegor som äntligen fick en ny och fräsch resturang att sitta i.

Det var veckans jobb det. Veckan som kommer planerar jag en kompakt på vardagsrum och olila tv-lösningar för serien BESTÅ. Så två veckors datajobb väntar. Så mycket händer hos oss!

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

-

-