Specialbeställd bordsskiva

En bord som är anpassat efter just ditt hem. Eller kanske tilll er lokal, verkstad, konferansrum eller till butiken. Vi kan leverera specialltillverkade bord efter dina mått. Som det här bordet, utan skarv men ändå 15 meter långt. Hur häftigt var inte det? Jag tänkte mig ett sådant långt bord i vår uthuslänga på vindan i uthuset. Men det får bli ett senare projekt och jag nöjer mig med 8 meter. Huset är ju bara 12-13 meter långt. Vindan står tom (en aning skrot dock) men ändå helt ensam, så det blir framtidsplan 10 på listan. Drömar ska man alltid ha!

Bild lånad av Dinesen's Showroom och Mimmistaaf instagram

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-