Projekt 2 -IKEAS personalresturang

Imorgon kan jag bocka av mitt projekt personalresturangen för oss anställda på IKEA som färdigt. En veckas jobb gick fort, i början av veckan kändes det hopplöst. Hur ska jag hinna med både möten inför nästa veckas projekt och samtigt hinna färdigställa vår resturang som blev aning mer jobb än jag hade planerat. Men idag innan jag gick hem såg jag det där ljuset i tunneln, jag fixar nog det här projektet med nöd och näppe. Här målar vår hantvekare ena väggen mosgrön. Imorgon kommer före och efter bilder.

Det roligaste med mitt jobb är att jag får prova på och måla många olika väggfärger. Sen anpassa det till vår sortiment för att sen inreda för att skapa inspiration till andra. Jag går alltid därifrån med ett leende på läpparna. Mer färg åt folket får bli mitt slut ord!

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-