Man ska ha roligt på jobbet!

Att ha bra kollegor är väl det viktigaste på en arbetsplats? Som ger en energi varje dag till att utvecklas.. Folk som är sur och tvär, det tar bara ens energi. Jag rekommenderar byt jobb om du aldrig har ett leende på läpparna. Det är inte värt att tragla på. Vårt inredningsteam på IKEA är det alltid full fart i och mina närmaste kollegor ger mig verkligen energi. Det är en av anledningarna att jag gillar mitt jobb så mycket som jag gör men även också när jag får jobba med min hobby på heltid.

I april lämnar jag IKEA igen för föräldrarledighet, med blandade känslor så klart. Så jag försöker ha roligt min sista tid nu månaden ut.

Till sommaren kommer jag vara med och hjälpa till i vårt familjeföretag och se så allt snurrar på. Vi ska ju faktiskt färdigställa både bastun och påbörja vårt visningshus på 100 kvadrat. Men tomt känns det att lämna IKEA för ett tag, det är ju ändå ett jobb som jag värderar högt. Tur gamla foton finns, så man ser hur roligt vi har haft. Jag vet inte vad jag gör här, men jag hade nån gissa dagens jullucka, vem gömmer sig i lampan?!

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-