Walk in closet-IKEA

Veckan byggde jag upp en walk in closet. Färgen på väggen blev ljusgrön, som big pack BG glass. Beställningen från avdelningschefen var en feminim walk in closet med våriga färger. Veckan gick fort, vi hade slut kläder som rekvisita så det blev shopping på HM med nya kläder, skor, underkläder, smycken. Ja allt som en garderob innehåller.

Hantverkarna byggde nya väggar, målade och spacklade. Säljarna monterade möblerna och i slutet av veckan kunde jag fixa det sista. Med mig hade jag en praktikant som var duktig och hjälpte mig. Så veckan sprang iväg och så blev det fredag. Men en hel datajobb har jag hunnit med också, för till veckan börjar uppbyggnaden av personalresturangen! Det blir intensivt med framförallt roligt!

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-