Tänk nytt tänk grönt.

Hur inreder man för fem män olika åldrar från trettio till femtiofem som sitter inne i en halvt tråkig VIT säkerhetscentral på IKEA. Som sen alla ska gilla? Från dag ett har jag "jobbat" med ytor som berör, som personalen har åsikter på, som vill vara med, som tycker och tänker. Det kan ibland få sina utmaningar.
Idag gjorde jag och vår praktikant färdigt säkerhetscentralen för några av våra kollegor. Som vanligtvis stirrar in i en dator eller in i en vit vägg. Så det blev nytt och frächt istället att få vila ögonen på.
Jag gjorde bland annat en tavla av växter, inte levande så klart. Men utrycket blev roligt och annorlunda. Stilen blev skandinavisk med färgen ljus turkos som färgklick. Efter att nya gardiner, tavlor, växter och en matta upphängades på väggen satts upp blev resultatet mycket uppskattat och annorlunda.
På grund av att det är en säkerhetscentral bjuder jag bara på väggen med växter. Det andra kan jag tyvärr inte visa. Men min lilla oas av växter, det får bli dagens bild.

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

-

-