Vårfärger pastellgrönt

Efter en mörk tid med vinter så försöker jag ta in lite ljusa färger till hemmet. Jag skulle just sätta mig i bilen till tygsffären som jag kom på förra gångens tygfynd. Ett tyg i ljus ljus pastellgrön. Så efter lite fix så blev köket desto ljusare och fick mer vårkänsla. Det lilla gör skillnad! Vi har tagit in ett större bord till köket, så nu ryms alla till bords när vi har främmande. Äntligen!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-