Vårfärger pastellgrönt

Efter en mörk tid med vinter så försöker jag ta in lite ljusa färger till hemmet. Jag skulle just sätta mig i bilen till tygsffären som jag kom på förra gångens tygfynd. Ett tyg i ljus ljus pastellgrön. Så efter lite fix så blev köket desto ljusare och fick mer vårkänsla. Det lilla gör skillnad! Vi har tagit in ett större bord till köket, så nu ryms alla till bords när vi har främmande. Äntligen!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-