Skön färgkombination

Ser ni kombinationen av färgerna? Det blir så milt för ögat. Skandinaviskt och ljust. Jag skulle gärna måla om alla våra vita väggar till sådan skön färgskala, om jag hade haft mer fritid. Men vår lilla dotter tar upp den mesta tiden så det fårbli vitt ett tag till. Hon är ju faktiskt viktigare än massa fin färg på väggen. Och när egentiden kommer då vill man äntligen slänga sig och andas på soffan. Så det får bli senare när lugnet infaller och motivationen. Men jag sparar bilden i mitt minne så länge!
Bild lånad av TantJohanna som även har målat och stylat.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-