Lördagens härliga väder

Även om det var en blåsig dag så betyder solen mycket det lilla den tittar fram. Vi hann med våfflor på ett skotercafe, en lång promenad för att sen börja med vår middag som vi skulle göra för våra gäster. Men det slutade med ett besök på akuten först. Nya vassa köksmaskiner ska man vara försiktig med. Minus två fingertoppar blev det. Middag blev det i alla fall tillslut efter en aning krånglande och mätta blev vi. Jag passade på att fota hemma bara för att det var sådant vackert ljus i vår matsal och vardagsrum under dagen. Nytt bord har vi införskaffat, känns genast mycket roligare. Och tulpaner, dem är så fina!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-