Fönster till "Bastu på stenen"

Just ett sådant här fint halvmånefönster kommer vara längst fram på vår "Bastu på stenen". Fast med lite annorlunda spröjs. Jag längtar tills den dagen. Då fönstret sitter där på plats, då jag kan slänga på vatten på den vedeldade kaminen och se ut över Rian med några vänner som sällskap. Dagen då vi inviger den är inte nu tre år bort utan det närmar sig med mindre än ett halvår. Om allt går som det ska vill säga.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-