Utsikten....

Känslan, platsen eller den där längtan till att hitta det perfekta för just dig. Det gör man inte på en gång. För vissa är det havet för andra kan det vara så lätt som en mysig trädgård att vila ögonen på. Men en utsikt av något slag är mångas dröm när man bygger sitt hus eller stuga. Som den här utsikten, här hade jag kunna sitta på våren med en bok, kopp choklad och bara njuta. Tänk dig bygga en stuga här? Vem hade inte räckt upp handen för den utsikten?

Bild lånad av Intergior magasinet instagram

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-