Badrumslyx

Drömmen är att få göra om badrummet på både övervåningen och mellanplan. Men det är långt ner på vår prio. I ett hus måste man ju börja med det tåkiga först och det roliga sen. Även om jag inte ett dugg lär mig efter den läran. Men jag försöker! Men för er andra som är uppe i badrumstankar. Detta badrum var väl inte så tokigt?
Bild lånad av Careofstyle instagram

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-