Vårkänslor

Vädret ute ger inga vårkänslor, snöstorm så det sjunger om det. Men den här bilden. Den gör att jag ser lite ljusare till kommande månader. Tänk att om några månader har vi vår. Då blir jag föräldrarledig igen med dottern Clara, företaget Timmerdesign drar i gång ordentligt, vårt andra företag drar igång arbetsintervjuver för skogsplantering inför sommaren. Full rulle och med skolsken som guldkant! Denna bild som Tina Hellberg har stylat för Åhlens gav mig skjuts på vägen, tack!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-