Nyheter på inredningsfronten!

Lite nyheter som händer på inredningsfronten.

1.) Guldbrstick från Borste Copenhagen, så fina att ha i matsalen hemma. 2.) Även guldbrickor med läder från http://tarnsjogarveri.com är en nyhet, snygga! 3.) Serien SPRUT lanserades igår på IKEA varuhusen. Smarta möbler och små accesoarer till hemmet. Jag gillade en förvsringsbänk med massor av lådor för hall eller badrum. Och denna anka förståss. 4.) ZaraHome har massor av vårnyheter, kika in för härlig inspiration. 5.) Ellos rycker upp sig mer och mer med både snygga produkter och bra framtagna reklamsnuttar om deras sortiment, kika in på detta runda bord. 6.) Företager Muuto har släppt sina nyheter och nya färger. Kul!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-