Lägenhet med Charm

Behöver du något snällt att vila ögat mot? Se in den här fina lägenheten på Pipiersgatan 5 på Kungsholmen. Fint när man tagit in ett mörkare träslag mot det vita. Allt behöver ju inte vara skandinaviskt och vitt! Denna lägenhet hade en väldigt personlig och behaglig känsla. Tänk få sitta här under en middagsbjudning, det hade säkert varit väldigt mysigt. Så kvällens tips, kika in här på http://svenskamaklarhuset.se/objekt/?gid=OBJ18907_1382680921#allabilder

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-