Söndagmorgon, vilket väder.

Och vilket skolsken. Här stod jag och tog morgondisken. Sneglade ut mot den vita snön och njöt av att i januari få se lite av morgonsolen. Det händer inte ofta. Ser ni mitt fina citronträd, jag blir lika glad av att se det stå där i fönstret varje dag när jag kommer ner för att göra frukost. Den som lyfter hela köket på något sätt!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-