Söndagmorgon, vilket väder.

Och vilket skolsken. Här stod jag och tog morgondisken. Sneglade ut mot den vita snön och njöt av att i januari få se lite av morgonsolen. Det händer inte ofta. Ser ni mitt fina citronträd, jag blir lika glad av att se det stå där i fönstret varje dag när jag kommer ner för att göra frukost. Den som lyfter hela köket på något sätt!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-