Inspiration för Timmerdesign

En riktig timmerstomme och dessa fönster till. Det hade varit både intressant att både rita och bygga. Vår grundtanke i vårt företag Timmerdesign är att timra stommar som har ett mer estetiskt utryck. Satsa på nytänk inom timmerdesign och skapa mer morderna timmerstommar i arkitektritade utssenden. Men givetvis finns möjligheten att få det enkla men det vackra också. Det är upp till er kunder givetvis.
I april åker vi till Jäckvik för att fotografera den sexkantiga bastun. Även till hösten hoppas jag "bastu på stenen" blir färdig för fotografering. Det är inget vanligt bygge utan det tar sin tid. Det har vi fått erfara på vägen dit. Nu ska jag bege mig till söndagsmyset, det blir löjromsfrukost. Löjrom som jag fick av mitt kompisgäng i födelsedagspresent. Jag njuter av bara order, löjrom! Bild lånad av Interior magasinets instagram

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-