I det enkla finns det vackra

Ett timmerhus känsla går inte att tas ifrån. Det är något speciellt med handgjorda hus. Framförallt äldre timmerhus som stått många år. Helt enkelt "I det enkla finns det vackra". Det behöver inte vara toppmodernt för att man ska kunna trivas. Tänk dig bara att få knacka på den här dörren en julaftonsmorgon. Vem vill inte fira jul i en sådan här gammal skatt till hus?

Bild lånad av interior magasinets instagram

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-