IKEA-Vecka

En arbetsvecka avklarad. Dagarna gick väldigt fort och att få inreda med sin efterlängtade kollega gör mig alltid lika glad. Vad har jag gjort då? Ja, en hel del dataförberedelser, sytt en himla massa gardiner, inrett med nytt sortiment ute i våra rum, haft en hel del möten och uppstart för vad som ska planeras inför sommaren. Och slutligen, slått in presenter till vår kollega som far till Holland och jobbar. Det blev ett ihopplock på Norrländska godsaker, choklad, en växt, fin prydnadsskål, champange, olivolja och andra små minnessaker. Faktiskt har IKEA en himla bra foodmarket. Med riktiga klassiker på råvaror. Kika in på det nästa gång du besöker vårt varuhus!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-