Vinter eller vårstädning!

Imorgon är det dax. Jobbet kallar och 2,5 månaders inredningsjobb väntar. Jag passade på att storstäda huset, byta ut gråa mörka gardiner till vita, ta in lite ljusa kuddar. För mig heter det mer vårstäda än vinterstäd. Det låter så mycket trevligare. Igår var jag på loppis och hittade lite nya accesoarer till hemmet, bland annat den jätte stora guldtavlan. Nu har jag äntligen fått tillbaka inredningsuget. Skönt, för imorgon börjar det på riktigt!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-