Vinter eller vårstädning!

Imorgon är det dax. Jobbet kallar och 2,5 månaders inredningsjobb väntar. Jag passade på att storstäda huset, byta ut gråa mörka gardiner till vita, ta in lite ljusa kuddar. För mig heter det mer vårstäda än vinterstäd. Det låter så mycket trevligare. Igår var jag på loppis och hittade lite nya accesoarer till hemmet, bland annat den jätte stora guldtavlan. Nu har jag äntligen fått tillbaka inredningsuget. Skönt, för imorgon börjar det på riktigt!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-