Grön mix till våren

Skulle jag tipsa om en färg till våren, så absolut grön. En mer mossig grön med guldetajer till. Gärna tillsammans med skinn, läder och grått och vitt. Fina gröna växter och vita tulpaner, enkel mix. Framför allt mot det skandinaviska ljusa. Gjorde ett kollage idag på mina tankar, prislapparna är dock något högre. Så nästa gång får det bli på ett litet billigare alternativ.
Matta: Carpetvista, Kuddar,pläd,bord,fåtölj,soffa,accesoarer: Hemmagjord.blogg.se, lampa: /interiorforyou.se

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-