Grön mix till våren

Skulle jag tipsa om en färg till våren, så absolut grön. En mer mossig grön med guldetajer till. Gärna tillsammans med skinn, läder och grått och vitt. Fina gröna växter och vita tulpaner, enkel mix. Framför allt mot det skandinaviska ljusa. Gjorde ett kollage idag på mina tankar, prislapparna är dock något högre. Så nästa gång får det bli på ett litet billigare alternativ.
Matta: Carpetvista, Kuddar,pläd,bord,fåtölj,soffa,accesoarer: Hemmagjord.blogg.se, lampa: /interiorforyou.se

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-