TineKHome

Lite görnt, lite vårigt och fräscht. TineKHome kan det här med att få vårkänslorna att sjunga omkring en. Det fanns ju en hel del att klicka hem, men jag ska hålla i min plånbok några månader nu. Till våren ska det byggas klart bastun på stenen och även andra små projekt på gården så det gäller att prioritera. Men jag får nog dosen av att inreda somrigt och vårigt på jobbet. För på måndag börjar jag igen på IKEA. I tre månader ska jag inreda och planera, men framförallt få träffa mina kära kollegor igen. Det är som att komma till ett nytt jobb. Pirrigt!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-