Inspiration eller 45 miljoner över?

Har du sisådär 45 miljoner i bakfick som ligger och skräpar? Slå då till på Tiger Woods stuga som är till salu. Priset är nog inte prutbart, så jag håller mig till inspiration av timmerstockarna för jag har inte några 45 miljoner som ligger och skräpar. Sen en stuga för den prislappen, tja om man hade för mycket pengar kanske, men det känns oförskämt dyrt. Men det var häftigt stora stockar, så jag sparar det för inspiration. Men får jag vara kritisk. Då hade jag haft en liten annan stil invändigt, för ett bygge för den prislappen så hade jag nog satsat på en annan typ av inredning. Nåja, smaken är som baken! Kolla in fler bilder här:
http://objekt.fastighetsbyran.se/?objektGID=OBJ3210_1364482181&source=hemnet&images=

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-