Bordskiva av timmer

Min bror ska ju bygga en amerikansk timmerstuga. Han har haft turen att få tag i ett träd som är över 100 år gammalt. Som han sen ska såga ut och göra ett enormt matbord av. Så där gediget och med vackra årsringar. Hade jag varit först hade jag knipt det, men han var snäppet före. Det blir hur som helst väldigt fint, speciellt till hans stuga som ska ha det där maffiga amerikanska utssendet. Lite mot detta stuk kommer bordet se ut. Detta bord är i Tiger Woods stuga, som han hade i sin vinkällare.
Bordet ska sen få en fin bets och sen behandlas. Jag har haft hårda argumment att han ska ha hänggungor på altanen och stora fåltöjer att mysa upp i. Undra om jag kommer att kunna sepå utan att bry mig.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-