Sista innan helgen.. "Jag ska bara"

 Det sista arbetet innan julledigheten. Det var svårt att gå hem för dagen när vi hade kommit fram till en  bra lösning på vår trappa uppför stenen. Speciellt en person dröjde sig kvar, " Jag ska bara" lät det. Tillslut fick jag ner han från stegen och vi kunde gå in för att avsluta decembers sista jobbdag. Nu tar vi på Timmerdesign julledigt. God Jul till alla er!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

  • Madelene bodlund » Nu kör vi!:  ”Men oj vad spännande!! Måste ju komma och kolla!!”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-