Julklappar!

Har du slut julpapper? Gör det enkelt men ändå snyggt. Med vanligt vitt papper eller med bakplåtspapper kan du komma långt på. Och så en knippe från skogen. Grankvist eller blåbärsris. Eller så lyxar du till det med en torkad apelsinhalva. Jag tänker varje jul att mina julklappar ska få lite extra kärlek, sen står jag ändå i sista minuten på julafton och slår in klappar. Hoppas jag kan planera bättre i år! Och ge dem, ja kärlek för ögat!
Bilder lånad av Trendenser via printerest

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-