Julklappar!

Har du slut julpapper? Gör det enkelt men ändå snyggt. Med vanligt vitt papper eller med bakplåtspapper kan du komma långt på. Och så en knippe från skogen. Grankvist eller blåbärsris. Eller så lyxar du till det med en torkad apelsinhalva. Jag tänker varje jul att mina julklappar ska få lite extra kärlek, sen står jag ändå i sista minuten på julafton och slår in klappar. Hoppas jag kan planera bättre i år! Och ge dem, ja kärlek för ögat!
Bilder lånad av Trendenser via printerest

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-