Fireplace

Alla hem borde ha en sådan skönthet i sitt hem. Eldstaden måste vara det mysigaste man kan ha. Speciellt för oss i Norrland som har kalla vintrar. Jag vet inge bättre än när brasan är tänd varje gång jag stiger upp på morgon eller när man kommer hem och kylan utomhus är så där bitande kall. I vårt Bech house på Skärgårdsudden kommer vi ha en kamin som är vänt så man ser elden från två olika håll. Det kommer bli mysigt. Jag ska under januari börja rita väggar, själva planritningen är ganska spikad. Längtar tills jag kan visa den här. Men än är det bara grovskissen som är gjord så jag vill bli mer färdig, men snart så!
Bilder lånad av pinterest-Trendenser konto

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-