Fint barnrum

För två syskon. Jo vars, det Hanna Westman från Äntligen Hemma brukar inreda brukar bli fint. Så som detta barnrum för två syskon. Jag gillar sängarna och hela rummets känsla. Jag vill inreda barnrum igen, men jag blev ju just klart med vårt här hemma. Jag får vänta tills januari, då börjar jag 3 månader att jobba på IKEA igen. Då får jag inreda!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-