Londonsemester

Borta bra men hemma bäst! Jag konstaterade under vår Londonsemester att jag är en riktig Riabo som hör hemma på landet i det tysta. London är en häftig stad men räcker med ett besök och sen hem till det lugna igen. Men det var en bra semester!
Här är lite bilder från vår resa.

1.) Vi var på julmarknad och tivoli, en härlig solig dag. 2) Tomtelopp med cyklar. Det var tvungen att få komma med på kort. 3.) Familjen lurade med mig och träffa kändisar på Madam Mozo. Synd bara att det inte sa ett ord! 4.) Stötte på denna dam, Marilyn Monroe. 5.) Gick förbi många vackra dörrar, måste ha gått miltal under vår resa. 6.) Fin juldekoration, hade gärna lånat hem lite dekoration. 7.) Fick massa inspiration av alla skyltfönster. 8) Var in på Vicktoria Secret, oj sådan affär, men kom ut tomhänt. 9.) Det är inte snål med julbelysning i London.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-