Stenhuggardottern

Stenhuggardottern, bara namnet gör mig nyfiken. Vad är det för sida egentligen? Jag som själv kan kalla mig "trädhuggardottern" i vissa sammanhagn kände lite igen mig. Jag brinner ju lite extra för det här med familjeföretag och naturen som arbetsfält. Kunna få skapa något för hand, från naturen och som är miljövänligt helt enkelt. Kalksten, är dessa fat gjorda av. Är det inte så vackra att man gärna hade haft ett helt gäng där hemma. Prislappen är väl en aning dyr, men som julklapp. Vilken fin gåva! Ge mig!! Du hittar deras hemsida på Stenhuggardottern.com eller så finns deras produkter att bland att köpa hos Betonggruvan.se

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-