Stenhuggardottern

Stenhuggardottern, bara namnet gör mig nyfiken. Vad är det för sida egentligen? Jag som själv kan kalla mig "trädhuggardottern" i vissa sammanhagn kände lite igen mig. Jag brinner ju lite extra för det här med familjeföretag och naturen som arbetsfält. Kunna få skapa något för hand, från naturen och som är miljövänligt helt enkelt. Kalksten, är dessa fat gjorda av. Är det inte så vackra att man gärna hade haft ett helt gäng där hemma. Prislappen är väl en aning dyr, men som julklapp. Vilken fin gåva! Ge mig!! Du hittar deras hemsida på Stenhuggardottern.com eller så finns deras produkter att bland att köpa hos Betonggruvan.se

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-