Detaljer

Mer timmerstockar går det att skapa estetiska vackra ting för din inredning. Som denna stock man har i ett badrum. Praktiskt i ett avlångt badrum som förvaringsytor till alla skönhetsartiklar, fina små ljuslykor eller levande växter. Där man både kan ha stocken i arbetshöjd eller i en lägre nivå. Kanske något till vårt långa badrum i vårt Bech House? Vi får väl se! Bilden är lånad av pinterest Eco Gentleman.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-